Manolo logotype

Louis Vuitton på DVD

Bild 316402Det finns ingen bransch som är så mytomspunnen som modebranschen. Och det är tack vare den ogenomträngliga mystiken som företagen kan frambringa overkliga vinstmarginaler.
Det är väldigt sällan vanliga döda får någon som helst tillstymmelse till insyn i modehusens verksamhet. Nu är i alla fall Louis Vuitton så generösa att de öppnar upp sina dörrar och lägger ut sin verksamhet i DVD-format till allmän beskådan.
Man får givetvis följa företagets guldkalv, den kreativa chefen Marc Jacobs, backstage på visningar och på hippa New York-fester. Man får även följa en presskonferens i Tokyo och till och med följa med till fabriken där de kultförklarade väskorna tillverkas. Dokumentären är gjord av Loïc Prigent som tidigare regisserat ett liknande projekt om Chanel.
DVD:n köper du på Colette för 30 Euro.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Andra artiklar om varumärkena: louis-vuitton
#1 Micke N säger
2007-09-25 19:33 - Anmäl

Till och med DVD:n tar de överpris för :D
#2 T säger
2007-09-25 23:08 - Anmäl

Har läst det här någonstans redan tror jag, kanske var på colette's hemsida. Kan ni inte skriva lite om colette, åk till paris och gör ett reportage om vilka ställen man ska besöka om man är intresserad av streetwear, vilka ställen som gäller för pret-a-porte (ready-to-wear) och kanske second hand för de som är intresserade av det. Kanske kunde slänga in något om schyssta kaféer. En resa till Paris skulle lätt kunna göras till en artikelserie på typ 10 avsnitt.
#3 Micke N säger
2007-09-26 08:48 - Anmäl

Känns som att en gratis blogg på internet inte har de resurser som du efterfrågar, men jag håller med om att det vore juste.
#4 Piffen säger
2007-09-26 16:44 - Anmäl

#3 Med Bonnier i ryggen samt en och annan reklamintäkt går det säkert att ordna.. ^^
#5 Björn säger
2007-09-27 05:07 - Anmäl

T: Bra förslag, och väldigt roligt att göra. Resursfrågan är dock aktuell som de andra kommentarerna uppmärksammar. Vi har hittills inte lagt så mycket krut (eller pengar) på att bevaka saker utomlands, men det kanske skulle bli uppskattat. Vi får diskutera det helt enkelt.
#6 www.credd.se/shopaholic säger
2007-09-27 11:59 - Anmäl

Jag tror att detta blir en storsäljare , fattar inte att de har lanserat en DVD tidigare.

/F
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Amended Friday Polos in stock – and...

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Ny kollektion från Skolyx

Läs mer

Hodinkee

Bring a Loupe: Two Omega Chronographs...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen