Manolo logotype

Philips och Rookies&Players slår ett slag för klädvård

Bild 316372Tydligen är vi svenskar dåliga på att ta hand om våra kläder. Som världens största tillverkare av strykjärn är detta såklart något som Philips vill ändra på. Därför har man startat ett samarbete med Rookies&Players, som är en projektorganisation för att främja nystartade mode- och designföretag.


"Sverige är ett framgångsland när det gäller mode, kläder och design", säger Ylva Bäckström, produktchef på Philips. "Det finns idag ett stort antal svenska varumärken som är internationellt etablerade och det är givetvis kul, samtidigt är det viktigt att inte glömma bort att det hela tiden behövs ny ung energi i branschen. Därför tycker vi att samarbetet med Rookies&Players är extra kul".

Samarbetet med Philips kommer att göra det möjligt för några designers som ingår i Rookies&Players-projektet att visa sin design i ett showroom i Kungsträdgården i Stockholm under en månad mellan slutet av oktober och slutet av november i år.

Detta är naturligtvis jättebra. Allt som främjar nya designers kan jag tänka mig att stödja. Men om detta ska få oss att ta fram strykjärnet oftare, eller till och med köpa ett nytt... Det verkar vara lite av ett långskott.

Gram Design, som väl ingen Manololäsare har kunnat missa är ett av de märken som är knutna till Rookies&Players. Läs mer om projektet och vilka andra designers som ingår på hemsidan.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Andra artiklar om varumärkena: Philips
#1 Gabe säger
2007-09-14 08:26 - Anmäl

Klädvård är lika viktigt som valet av kläder! Finns inget som förtar effekten av en snygg outfit som en dåligt struken skjortkrage eller knäveck på kostymbrallorna. Ett sjysst strykjärn med lång sladd och bra ångtryck gör klädvården så mycket trevligare och framförallt enklare. Har du inte ett bra strykjärn ännu, skaffa ett idag. Det är en investering!
#2 Micke N säger
2007-09-14 08:27 - Anmäl

Av titeln och bilden trodde jag att Philips skulle släppa ett speciellt nytt strykjärn som skulle vara "bättre" än alla andra på modekläder, skönt att det inte var så...
#3 Räven säger
2007-09-14 11:32 - Anmäl

Jag trodde samma sak. Nu känner jag mig besviken och lurad.
#4 Gäst säger
2007-09-15 00:29 - Anmäl

gabe: jobbar du för Philips? Du pratar som en riktig säljare. Dyraste modellen ska det självklart vara. Joniserad ånga, stryksula gjord i samma material som rymdfärjor använder och annat mumbo jumbo. Jag använder ett strykjärn som är tio år gammalt, och med rätt skötsel gör det fortfarande jobbet. Det är en investering!
#5 Gäst säger
2010-07-18 03:18 - Anmäl

;) Ångmaskin ftw
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.