Manolo logotype

Avklädd för stranden

Bild 316245 Strandmode är ett mycket intressant fenomen. För tjejer är det ett utbrett begrepp som Ebba von Sydow och Sofi Fahrman ägnar åtskilliga spaltmeter åt för att tipsa om sommarens bikini. Strandmode för killar är dock ett ämne som det inte skrivs särskilt mycket om. För även om många killar säkert är betydligt månare om att visa upp resultatet från allt slit på gymmet än färgen på sina badbyxor, finns det även på stranden utrymme att välja sina kläder med omsorg. För att ge lite inspiration följer här en färgglad och smått excentrisk outfit. Glöm bara inte bort att byta om innan du åker tillbaka in till stan.

10Deep Be Cool Tee (450 kr, Caliroots.com) – En t-shirt som i många andra sammanhang skulle framstå som oerhört banal och löjlig kan passa på stranden. Det gäller dock att det görs med glimten i ögat som denna från 10Deep.

Badbyxor (59 kr, Ellos.se) – För den som inte är särskilt förtjust i surfarstilen är det ganska svårt att hitta badshorts som är varken känns tråkiga eller som om de är tillverkade för proffssimmare. Detta par är dock lite retro och coola.

Solglasögon Andy Henrik Vibskov (1250 kr, tresbienshop.se/) – Det är viktigt att våga testa lite udda kombinationer, som att matcha glasögonen med t-shirten. Henrik Vibskovs toksköna solglasögonen passar denna avslappnade klädsel utmärkt.

Sandaler (25 pund, Asos.com) – Många väljer ett par flip-flops till stranden. Vanliga sandaler brukar dock vara betydligt skonsammare mot tårna och foten. Här ett par i flätat läder från Asos.

Tygkasse Akkaio (400 kr, Olydig.se) En tygkasse är både praktisk och snygg att ha med sig på stranden. Här en snygg variant från Akkio vars lila blommar matchar t-shirtens färg.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Andra artiklar om varumärkena: Henrik-Vibskov
#1 Robin säger
2007-07-17 20:26 - Anmäl

Aldeless för mycket OLIKA färger. Blir en hel röra. Fina individuella plagg dock!
#2 M säger
2007-07-17 22:01 - Anmäl

Blammo på Götg. i Stockholm har liknande vibskov-brillorna för 179 spänn. De heter Nowayfarers, och ser ut, precis som ett par Ray Ban Wayfarers, rätt coolt faktiskt.
#3 Wictor säger
2007-07-17 22:25 - Anmäl

Endel lite roliga plagg, gillar framförallt shortsen! Tygkassen känns lite för tjejig för min del men kanske ser bättre ut när dem används..
#4 Räven säger
2007-07-18 10:20 - Anmäl

Underbart, att jag inte har tänkt på det själv. Det givan temat för stranden borde vara psyksjuk. Utmärk, Manolo!
#5 Martin säger
2007-07-18 10:45 - Anmäl

Tycker det var en skitbra outfit! Hade dock hellre kört min svart grampåse och ett par flipflops då sandalerna var lite sådär. Toksköna brillor, shorts och tröja hur som.
#6 Färöingen säger
2007-07-18 11:59 - Anmäl

sandalerna har jag spanat in ett bra tag, underbara!
#7 Z.Z. säger
2007-07-18 13:14 - Anmäl

Jag är SÅÅÅÅÅ trött på surfshorts som i princip ser ut som knälånga kjolar. Jag använder bara tighta badbyxor, helst med korta ben. Dom flesta sportaffärer, H&M KappAhl, bättre herrekiperingsaffärer, till och med ICA Direkt och Coop, ja i princip alla affärer där det säljs herrkläder har tighta badbyxor i sitt sortiment. Så det är ju inte direkt svårt att hitta ett par schyssta om man vill ha det.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

The best cloths of Spring/Summer 2019

Läs mer

Shoegazing

Inför London Super Trunk Show 2019

Läs mer

Hodinkee

HODINKEE Radio: Baselworld 2019...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen