Manolo logotype

Tre saker som gör din sommar

Bild 316129Sommaren är snart här, vilket innebär semester och resor för många av oss. Och vi på Manolo skulle vilja hjälpa dig lite på traven och bjuda på tre snygga prylar som förgyller din sommar.

Prada phone by LG

Ja, jag vet det är ingen nyhet, den har funnits ute ett tag nu, men varje gång jag ser Pradas samarbete med LG sticka upp ur läderfodralet gör det ont i mig. Det gör ont för att jag inte fixar att hosta upp knappt sex tusen spänn. Det som gör det här samarbetet unikt är att Prada har varit med under hela designprocessen, och inte bara gjort utsmyckningar på en befintlig produkt, som till exempel Dolce & Gabbanas upphottning av en Motorola.
Pradas VD, tillika Miuccia Pradas make, Patrizio Bertelli har sagt att han och hustrun aldrig skulle sätta sitt namn på en befintlig produkt, utan när det handlar om Prada måste det vara något nyskapande. Det återstår bara att se hur den kommer stå sig mot snart releasade iPhone. Jag tror att det kommer bli så här: Tekniknördar köper iPhone, designnördar köper den här.

Köp på Expansys, eller Colette

Bild 316130

Louis Vuitton City Guide - European cities

Vet du vart du ska resa i sommar, men vet inte var du ska shoppa, fika, äta eller sova någonstans?
Låt Louis Vuitton hjälpa till. Med hjälp av den här någorlunda prisvärda guiden får du svar på de frågorna som turistbyrån inte kan svara på. London, Stockholm, Oslo, Amsterdam, Paris är några av städerna som kartlagts i den här boxen.
Boxen säljs i Louis Vuittons flaggskepp och på Colette.

Bild 316131Plånbok, Comme des Garcons, Dover street market

Om man som jag inte har råd att köpa en Prada-telefon köper man en sån här färgglad plånbok och förvarar sin mobil i den. Kan ju givetvis också användas som vanlig plånbok. Hur som helst är den en härlig färgklick och ett skönt substitut till alla murriga svarta kortfodral nu till sommaren. Finns i flera starka färger.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder Accessoarer

Andra artiklar om varumärkena: comme-des-garcons prada
#1 TT säger
2007-05-31 18:51 - Anmäl

"Tekniknördar köper iPhone, designnördar köper den här." Det värsta jag hört, visst det är en Prada mobil. hur läckert är inte det och ja den är snygg. Men som du säger så är iphone bättre tekniskt men jag måste säga att jag personligen tycker att iphone är snyggare och bättre än pradan, både på utsidan och innuti. Jag tänker köpa iphone. Det handlar om smak och ett ytterligare + med iphone är att den är billigare, samt dess unika nya effekter. Designnörd ? snarare märkesnörd.
#2 Johan säger
2007-05-31 20:16 - Anmäl

#1: Fast biligare blir iPhone nog inte. Enligt uppgift (http://macnytt.se/news/10256) vill Apple ha runt €700 för den europeiska iPhone-varianten, dvs en femhundring dyrare än Pradas telefon.
#3 TT säger
2007-05-31 21:34 - Anmäl

aa, har mer kollat på de amerikanska priserna som är betydligt lägre. 599 dollar för den bättre modellen. Men de 700€ är inte bestämmt ännu, det får man se med tiden.
#4 Ted säger
2007-05-31 21:53 - Anmäl

jag förstår då inte vem som kommer köpa den här telefonen.. med en taltid på 3H kommer den vara obrukbar, åtminstone för mig och många jag känner som nyttjar telefonen mer än 3H per dag. dagens telefoner är inte som förr då de var gjorda och var meningen att man skulle kunna byta batteri på och då även frekvent.

nej, hade telefonen haft bättre taltid hade det kunnat vart intressant, men pga den dåliga batteritiden så måste jag säga att detta är en ganska värdelös telefon, snygg eller ej.
#5 ajl säger
2007-05-31 22:22 - Anmäl

Snygg är den, prada-telefonen, men hur kul är den efter ett halvår - omodern och halvtrasig...

Köp en Ericssonmobil och en schysst designerväska.
#6 Axel säger
2007-06-01 00:56 - Anmäl

Det gör ont i mig och jag blir näst intill vansinnig när du skriver "Jag tror att det kommer bli så här: Tekniknördar köper iPhone, designnördar köper den här".
Detta visar bara att du faktiskt är mer eller mindre helt smaklös, eller så har du inte sett iPhone.
Snälla, lägg ner de där idiotkomentarerna.
#7 Kugen säger
2007-06-01 00:59 - Anmäl

Haha TT tycker inte om att bli kallad tekniknörd :D
#8 Walther säger
2007-06-01 06:48 - Anmäl

Tycker verkligen inte att Prada mobilen är snygg, iPhone är brutalt mycket mer stilren, och det är den stilen som både Prada och iPhone kör med. iPhone är dessutom brutalt mycket bättre med tanke på att den har Mac OS X, vilket gör att programvaran kan uppgraderas. Som Ajl säger - "kul efter ett halvår - omodern och halvtrasig" vilket antagligen kommer vara fallet med Prada telefonen. Tekniknörd eller ej, jag vill ha en bra telefon som är snygg, Mac lyckas med båda, Prada känns mycket tveksam.
#9 Micke N säger
2007-06-01 09:24 - Anmäl

Jag förstår inte vad man ska ha varken iPhone eller Prada-telefonen till. Alldeles för stora för min smak.
#10 Don Corleone säger
2007-06-01 09:32 - Anmäl

Vill ni ha en riktig stillig och design mobil köp en nokia 8800 sirocco edition (svart).Däremot kan jag säga med gott samvete att den som vill ha en fullmatad phone ska nog vänta ett tag tills iphone släpps ut

Ha en trevlig dag
#11 Oskar säger
2007-06-01 10:08 - Anmäl

Mindre bra artikel.
#12 Don säger
2007-06-01 10:44 - Anmäl

Don corleone:

jeg har nikoa 8800 sirrocco edition, elskebar!
#13 Kalle säger
2007-06-01 11:59 - Anmäl

Grym plånbok. Rivierans guldgossar all over it. Matchas förmodligen bäst med några tusenlappar...
#14 Stefan säger
2007-06-01 16:41 - Anmäl

Ni som köper Iphone gör det endast för att flasha inför andra för en prisvärd ellr bra mobil är den inte. Dolce & Gabbana mobilen gillar folk bara för att den blivit "såld" till modetidningarna som därefter hypat den i mängder. Egentligen är den skitful och med dåliga funktioner. Nej, gott folk - Ser ni saker i tex Café mer än tre ggr i rad så bör ni akta er för mobilen. Folk köper den bara för att den är "bra" enligt modetidningarna. Egentligen tycker de inte det utan de har bara fått betalt för att hypa skiten
#15 Dannyboy säger
2007-06-01 17:50 - Anmäl

Jag tycker den ser ut som allt annat och snygg är den inte,Telit hadde en supersnygg lur och den kom 2001, den vill jag fortfarande ha. IPoden tror jag kommer bli en megahit även om den är kanske lite dyr pâ pappret just nu, men mistänker att Ipoden är en riktig höjdare att jobba med. Roligt att se folk kommentera en produkt som inte finns pâ marknaden ännu. Nörd eller inte, jag tro att till och med Farfar vill ha en::::)
#16 jaimen säger
2007-06-02 00:19 - Anmäl

Jag ar ny har pa forumet, jag tycker att detta ganska trist att folk hackar pa ipod, jag har provat en i tio dagar, superskysst cellphone.
#17 Maurizio säger
2007-06-02 12:12 - Anmäl

tekniknordar gar nog inte till en iphone..ar inte sa revolutionerade som de flesta tror, snygg programvara och lite nyheter, kul pappret men jag skulle hellre satsa pa en SonyEricsson P1...
#18 Herbert säger
2007-06-02 13:20 - Anmäl

nej, man ska ha nokian i guld, fick en av min pojkvän, den är otroligt snygg...
#19 Martin säger
2007-06-04 12:03 - Anmäl

en tekniknörd köper väl definitivt inte en iphone. Apples produkter har ju under de senaste åren främst riktat sig till de som bryr sig om design. Sen att de är sjukt användarvänliga underlättar ju bara. Nej tekniknördar kör väl med såna där minidatorer istället?
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Our Spring/Summer Top 10, 2019

Läs mer

Shoegazing

Bildspecial – Moscow Trunk Show

Läs mer

Hodinkee

Editors' Picks: Forbidden Fruit: Four...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen