Manolo logotype

Svenska företagsledare klär sig i företagets image

Den svenska formgivaren Marianne Arnberg Taylor har skrivit en artikel för brittiska Fashion Capital om trender i den svenska företagsvärlden.

Manolo.se har tidigare skrivit om företagarnas uniform, som behandlar hur svenska företagsledare klär sig. Enligt Marianne Arnberg Taylor tar nu den svenska företagsvärlden nu till nya grepp för att skilja sig från mängden och för att få klädseln att stämma överens med det egna företagets image. Med hjälp av en specialistdesigner tar man fram ett mönster som både speglar företagets image och ligger i linje med gällande mode och trender. Detta mönster används sedan till slipsar, näsdukar och scarves.

The designer has the need to fully understand and translate the companies personality into a piece of fashion textile, skriver hon.

Artikeln i sin helhet och några exempel från svenska företag hittar du här.

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 Piké säger
2005-07-04 11:47 - Anmäl

Inga smala slipsar så långt ögat når :(
#2 Gäst säger
2005-07-04 12:40 - Anmäl

detta är knappast nyheter...kanske i långa landet falukorv, men knappast annanstans.
#3 Olov säger
2005-07-04 13:07 - Anmäl

Anonym: Fast det stod ju i en engelsk webtidning...
#4 J säger
2005-07-04 17:03 - Anmäl

I vilket fall som helst är det pinsamt - alla typer av "jättehäftig jacka + väska med det företags, vilket jag jobbar för, logga på" *och* derivat visar bara att du är pwned!
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.