Manolo logotype

Fråga Manolo: Luftiga skor?

Bild 314616Hej Manolo,

Jag, och säkerligen också fler med mig, har problem med ömma fötter. Personligen är detta bara ett problem under de verkligt varma månaderna på året, men då är det också ett riktigt problem.

Jag tänkte fråga er om ni känner till någon trevlig, gärna sneakeraktig, luftig sko som är varsam mot oss ömfotingar.

Tack för en jättetrevlig sida,
David

Luftiga skor (som är snygga) har blivit avsevärt mycket lättare att hitta sedan sneakermodet blivit mer atletiskt och funktionsinriktat de senaste åren. Adidas har en hel linje som heter Climacool (bilden) som är särskilt utvecklad för att luften ska kunna strömma igenom skon.

Överlag kan man säga att skor som är framtagna för löpare, såsom Nike Air Rift eller Nike Free 5 (som vi skrev om häromdagen) ofta är väldigt lätta och bra för fötterna. Puma har en serie som är värd att titta närmare på också.

För nåt lite mer udda, men fortfarande en luftig och skön sommarsko - kolla in Nike Sock Racer.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Skor

#1 Jacob säger
2005-04-03 21:18 - Anmäl

Kolla det italienska märket Geox, som har en butik på Biblioteksgatan också, de gör även loaferaktiga skor som andas. Climacool känns väldigt Svennebanan enligt mig..
#2 G säger
2005-04-04 17:01 - Anmäl

Geox är så schyssta! Speciellt den svarta "sneakersmodellen" med kardborreband eller med snörning. Snuskigt sköna också! Snett mitt emot Filippa K's butik ligger Geox. För de som är dåliga med gator. ;)
#3 sebbe säger
2005-04-04 18:50 - Anmäl

håller med med geox underbara skor, lite ovanliga, riktig sköna, snygga och svala
#4 Jacob säger
2005-04-04 21:50 - Anmäl

Ni har alltså provat dem.. Tänkte införskaffa ett par till jobbet som profylax mot den ofrånkomliga odören efter en hård arbetsdag. Någon speciell rekommendation förutom den svarta s.k. sneakersmodellen..
#5 Joakim säger
2005-04-21 18:50 - Anmäl

Jag har hittat en snygg Geox sko i Illustrerad vetenskaps tidning. Ni vet inte om det finns
någon butik eller återförsäljare längre söderut, för det är lite jobbigt att åka till stockholm
om man bor i Lund.
#6 Håkan säger
2005-04-25 14:31 - Anmäl

Citat
"Ni har alltså provat dem.. Tänkte införskaffa ett par till jobbet som profylax mot den ofrånkomliga odören efter en hård arbetsdag"
Så kan det va ibland !
letar ÅF själv men enda butiken tycks va i Stockholm !
#7 Tommi säger
2007-04-22 07:00 - Anmäl

Finns inte Geox att beställa genom t.ex. katalog någonstans? Var vänder man sig i så fall för en sådan? Undrar detssutom om någon har koll på úngefär var priserna hamnar?
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.