Manolo logotype

What’s cooler than being cool?

Bild 314615Man måste gilla när affärer tar skönt anspråkslösa namn som Coolestshop.com - varför sikta lägre liksom? Och trots att dollarn sakta är på väg uppåt är det fortfarande väldigt prisvärt att beställa från USA. Ta en titt på deras utbud av Ben Sherman-skjortor till exempel, från 450 kronor och uppåt.

Sneakerdealen är inte fel heller, alltifrån Bape till Lacoste. (Bape verkar för övrigt vara på väg att dö i Japan på riktigt nu, efter ihärdiga rykten ganska länge. Trots detta lanserade de sin officiella sajt häromdagen. Ingenting där än dock.)

Mest originella produkten på sajten? The rasta slipper! Hand woven hemp/cotton slippers made by real rastas in Jamaica, det ni.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

#1 Gabriel säger
2005-04-02 18:38 - Anmäl

någon som har lust att tipsa om nån annan bra sida som säljer saker i valuta dollar? helst typ t-shirts kepsar o sånt. tycker det är svårare med storlekar i typ jeans och skor. de flesta affärerna i USA vill ju inte frakta till europa... ciao
#2 Patrik säger
2005-04-03 00:57 - Anmäl

Wow inte dåligt att samla alla fula kläder på samma sida.. Fortsätt med det så kanske dom försvinner från mitt synfält.
#3 Henrik säger
2005-04-05 13:40 - Anmäl

ojojoj...man hade inte bangat att köpa upp några Adidas Superstar 35, där i från.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.