Manolo logotype

Kojak är tillbaka

Bild 314596 Den 25 mars börjar den nya versionen av den gamla TV-serien Kojak att sändas i USA.
Ving Rhames (den stora svarta killen i Pulp Fiction och Mission Impossible-filmerna) är Kojak.

Stort fokus är lagd på Kojaks stil. Enligt seriens officiella sida ska han alltid vara välklädd i skräddarsydda kostymer av senaste snitt. Det utlovas mycket kashmirkostymer med lila eller kamelfärgade kritstreck.

Accessoarerna då? Jodå, hatten och slickepinnen är fortfarande med. Likaså är det rakade huvudet. Vi är väl något mer skeptiska till andra accessoarer som USA-flagg-pins och diamantörhängen, som dyker upp på pressbilderna.

Vi gissar istället att frånvaron av hår är det som har störst chans att slå igenom som modetrend, men vem vet, om någon smart marknadsförare lyckas få hit serien innan 1 juni så är det kanske slickepinnarna som tågar in på krogen samtidigt som cigaretterna tågar ut.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

#1 Pink Floyd säger
2005-03-21 12:33 - Anmäl

Garv! patriotisk smörja!
#2 Niklas säger
2005-03-21 15:10 - Anmäl

Värre alternativ finns nästan (till patriotisk smörja):

"P-Diddy, or whatever they call him now, spoke to Conan O'Brian last night March 2, 2005 about his plans for a Bond movie, but he won't be using the name James Bond. It will be Robert Ground. He said that the character will be black. He also said all the aspects of Bond will be there. He is currently in negotiating. He expects to release it in the next 20 months."

http://www.imdb.com/title/tt0446061
#3 Olof säger
2005-03-21 17:41 - Anmäl

Det går ju inte att klaga på de klädmärken har använder iaf. Eller vad sägs om b.la Borrelli, Brioni, Zegna och Salvatore Ferragamo. Hoppas inte dessa märken blir förknippade med amerikansk smaklöshet bara..
#4 Olov säger
2005-03-24 20:31 - Anmäl

Slickepinne-stylen är ju fett cool. Den måste jag adoptera direkt!
#5 Kalas säger
2006-01-31 18:12 - Anmäl

Word på det Olov. Funderar på att beställa en låda meterlånga polkagriser från Gränna så jag klarar mig över sommaren. Kan jag välja färg från dag till dag, när det är regnigt en gul/vit, när jag går ut en röd/vit(naturligtvis) och när jag ligger och steker på stranden en blå/vit kanske. Mintsmak är att föredra. Finns det klubbor med kebabsmak?
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.