Manolo logotype

Modeveckan

Bild 314536
Idag börjar Stockholms modevecka. Många större städer har en sådan två gånger om året för att visa upp kommande kollektioner för inköpare och press. I de nordiska sammanhangen är det dock inte Stockholm som gäller, utan Köpenhamn, som precis avslutade sin. Manolo.se var givetvis där och kommer att presentera en del märken och leverera lite allmänna rapporter därifrån under den kommande veckan.

En del läsare har haft synpunkter på att vi skriver för mycket om streetmode och för lite om klassiskt manlig stil. Manolo.se instämmer och lovar bättring. Men vi vill poängtera att vi valt att fokusera på vardagsstil snarare än det mer uppklädda och klassiska. Manlig stil har allt för länge varit synonym med en James Bond-figur som glider runt i smoking och sippar på en cocktail. Så ser inte den genomsnittlige mannen ut som vi träffar åtminstone.

Vi tar gärna emot tips och idéer om vad vi ska skriva om eller om hur sajten kan bli bättre. Det är bara att skicka ett mejl eller kommentera nedanför så tar vi åt oss så gott det går.

Dela på Facebook Dela på Twitter

#1 Patrik säger
2005-02-14 12:50 - Anmäl

Något buggar när man skriver inlägg, blir en "skicka" samt en "skriv" knapp. Och ser helt kaos ut när man skriver lite längre än "kommentarrutan"... (Märkte nu, aldrig sett förut.)

Sedan skickade jag ett mejl förut, men skriver här också: Vore bättre om länkarna ni har på sidan öppnades i ett nytt "fönster". Tex "utan Köpenhamn"-länken i denna nyhet, klickar man så förlorar man manolo-sidan.

Hoppas ni förstår vad jag menar.
#2 Jacob säger
2005-02-15 17:39 - Anmäl

Inrikta er mer på haute-couture i synnerhet eftersom Stockholm har så dåligt utbud.

Vet inte hur Er budget ser ut men vad sägs om att göra weekendbesök i olika huvudstäder och skriva om vart man finner det bästa herrmodet? Ex. Rom, Paris, London..
#3 Tomas@Manolo säger
2005-02-15 20:01 - Anmäl

Patrik; Vi har övervägt det där med externa länkar och har fått flera liknande kommentarer. Kan hända att vi övergår till det längre fram.

Jacob; Weekendbesök har vi absolut inget emot, men som det ser ut nu har vi inga sådana möjligheter. Danmark är ungefär så långt som vi kommer.
#4 Jacob säger
2005-02-15 21:26 - Anmäl

Förstår det, men inriktning på mer exklusivt mode då?
#5 kaj säger
2005-02-15 22:08 - Anmäl

Jag tycker inte att ni bara ska inrikta er på exklusivt mode utan all typ av mode som rör män. Alla har ju inte samma smak.
#6 Chris säger
2005-02-19 15:40 - Anmäl

Tycker Manolo är en utmärkt sida med mycket nyttiga tips och intressanta länkar. Gillar mixen av både mer streetwear såväl som mer "uppklätt" mode. Såg att en tidigare skribent önskat weekend tips, kanske skulle vara intressant att ha ngt slags forum där folk kan tipsa om både ställen i olika storstäder såväl som på internet.
#7 Tomas@Manolo säger
2005-02-20 19:57 - Anmäl

Vi har nu övergått till att låta alla externa länkar öppnas i nya fönster. Det tar dock lite tid att uppdatera databasen, men i alla nya inlägg ska de externa länkarna öppnas på detta vis.

Fortsätt gärna komma med idéer och kommentarer!
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.