Manolo logotype

Glöm inte detaljerna

Bild 314491Snygga accessoarer kan lyfta vilken trist kreation som helst. Dessvärre missar många män med en i övrigt välfylld garderob att lägga en del av klädpengarna på bälten, klockor och halsdukar.

Har du ont om pengar kan en accessoar faktiskt vara ett billigt sätt att få gamla kläder att kännas snygga. Och i ett kläd-Sverige där ett litet antal märken märken återfinns i många affärer, kan de få dig att sticka ut från mängden.

Amerikanska klädkedjan Fossil har ännu inte nått Sverige. Och frågan är om märket någonsin når vårt land: skjortorna är skrikiga och tröjorna säckiga.

Däremot har Fossil ett föredömligt stort urval av prisvärda accessoarer. Speciellt imponerande är klockavdelningen med 300 olika modeller till låga priser. Klockan till höger kostar exemelvis endast 65 dollar+skatt.

Nätshopen diskrimineras oss européer än så länge. Men passa på att fynda om du har vägarna förbi städer som London eller Amsterdam.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder Accessoarer

#1 Paul W säger
2005-04-17 02:13 - Anmäl

Anledningen till att klockorna är billiga är ju att det är ett budgetmärke. Jämför med Casio och Swatch t.ex. Över 500 spänn hade ju varit rena rånet. Undvik om du inte vill bli hånad av snobbar och förståsigpåare.
#2 Micke säger
2005-04-21 22:08 - Anmäl

Ett hett accessoartips är den amerikanska butiken Red Monkey Designs, RMD. Dom gör jävligt snygga grejjer, samtidigt som allt är handgjort och allt kan speciallbeställas efter önskning!

www.redmonkeydesigns.com
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.