Manolo logotype

Förfalskade skor

Bild 314489 Om du redan är passionerat intresserad av sneakers vet du precis var du ska hitta rätt sko, i rätt utgåva, och förhoppningsvis till rätt pris. Svaret på alla de frågorna är ofta eBay. Detta medför två problem:

1. Det är svårt att hitta rätt sko eftersom alla skriver in tusen varumärken i sina annonser för att komma upp på fler sökningar.

2. Hälften av alla skor som säljs är kopior.

Punkt ett hjälper smarta sajten Kicksfinder till med. Den underlättar eBaysökningar ordentligt.

Punkt nummer två är svårare att komma runt. Grundregeln är "om det verkar för bra för att vara sant, då är det inte sant".

Men för att ytterligare vara säker finns det en kille som heter Simon som gjort tre guider för hur man ser om vissa skomodeller är fake eller inte.

Fake Nike
Fake Bape STA
Fake New Balance MT580

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder Skor

#1 Henrik säger
2005-01-13 16:21 - Anmäl

Bra med länkar som inte funkar. Här har ni en till http://www.funkarinte.se/
#2 Tomas@Manolo säger
2005-01-13 16:56 - Anmäl

Som du ser så är det på grund av att sidan fått för många träffar, men det tycks även vara beroende av vilken webbläsare man använder. I IE fungerar inte länkarna, men i Firefox går det utmärkt.
#3 Jacob säger
2005-01-13 17:12 - Anmäl

Använder Firefox men det funkar inte, beror som sagt på att sidan är "Buzzad"..

Hursomhelst, jag ville bara uttrycka min ilska över att köpa skor i Stockholm. Något jag verkligen skall sluta med, det är bara i Rom som priset på skor (syftar främst på italienska märken som Gucci, Prada, Dolce & Gabbana m.fl.) är adekvat i kombination med servicen. I Sverige finns inte ens begreppet service vilket egentligen är oacceptabelt.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.