Manolo logotype

Hummel mot toppen

Bild 314487 De flesta förknippar nog Hummel främst med svettiga danska idrottare. Sportmärket har länge leverat matchställ till diverse danska landslag. Men nu verkar Hummel ta klivet från de leriga fotbollsplanerna till catwalken.

Nyhetsbrevet JC Report viskar i sitt senaste nummer att Hummel mycket väl kan bli nästa Adidas, sedan såväl Jennifer Lopez som David Beckham synts i kläderna. Och varför inte? Med sina lättigenkänliga revärer och en historia som sträcker sig ända från 1923 finns en rejäl grund för ett framgångsrikt varumärke.

Bäst är Hummels fritidskollektion. Snygga retro-grejer med tonvikt på sport. De tajta t-tröjorna kommer i alla upptänkliga färger på revärerna. Och håll utkik efter de fina axelremsväskorna. Modekollektion är tristare. På stickade tröjor känns revärerna malplacerade.

Köprekommendation? Den svarta koftan i fritidsserien Frontrunner här till höger.

Tyvärr saknar Hummels hemsida nätshop (och är allmänt värdelös). Men danska Sneakershop säljer några av Hummels sneakers till låga priser.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

#1 Ida säger
2005-01-10 18:28 - Anmäl

Oj, det var intressant. Själv suckar jag alltid när jag ser danska fotbollslag som alla verkar spela i Hummel. Ska bli skoj att se vad det kan bli av det här.
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Ciro Zizolfi bespoke tweed jacket...

Läs mer

Shoegazing

Fördjupning – Hur skor veckas

Läs mer

Hodinkee

H10: Livestream: 10 Years Of HODINKEE –...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen