Manolo logotype

Så får du tag i H&M:s Lagerfeld-kläder

H&M:s Karl Lagerfeld-kollektion nu i höstas blev som bekant en dundersuccé. Medierna, i alla fall de svenska, älskade historien om lågprisföretaget som slog sina påsar ihop med den mytomspunna designern. Resultatet: närmast ovärderlig PR.

Men SvD rapporterar idag att samarbetet också gett ekonomisk utdelning. H&M ökade sin försäljning med 24 procent i november jämfört med förra perioden. Allt kan visserligen inte hänföras till Lagerfeld-effekten, men ändå.

Hur ska man då göra för att komma över egna kläder? En hel del av kläderna återfinns givetvis på sajter som E-bay och Blocket, men priserna tenderar att vara höga.

Enstaka plagg finns också kvar i butiker i Sverige. Flera affärer fick extraleveranser efter att den första dagens hysteri lagt sig, vilket många inte visste om. Manolo såg exempelvis såväl rockar som skjortor vid ett besök på H&M Malmö för några dagar sedan.

Det finns dock länder där försäljningen inte gått lika strålande som i Sverige. En läsare hos SvD tipsar om att det fortfarande finns stora mängder Lagerfeld-kläder kvar i HM-butikerna i Finland.

Så nu vet du vart du ska shoppa under julkryssningen till vårt östra grannland.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.


Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Optimo hats, Chicago

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Ny kollektion från Skolyx

Läs mer

Hodinkee

In The Shop - Introducing: The Slim...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen