Manolo logotype


Teaser - Eton X Eidos Napoli


Teaser - Eton X Eidos Napoli

Svenska skjortspecialisten Eton lanserar i höst ett av säsongens mest intressanta samarbeten. Företaget har tillsammans med italienska Eidos Napoli tagit fram en kapselkollektion bestående av ett par unika produkter. Kollektionen kommer att säljas exklusivt i Etons flaggskeppbutiker i Stockholm, London och New York senare i höst. Manolo har som första media fått en spännande försmak i form av lite exklusivt bildmaterial från samarbetet.

Exquisite Trimmings Bespoke


Exquisite Trimmings Bespoke

För ett tag sedan skrev vi om webshopen Exquisite Trimmings som specialiserat sig på att sälja accessoarer från en rad handplockade märken. Ägaren Shaya Green som är en trogen Manoloföljare erbjöd då även våra läsare en unik rabatt under en månads tid. I samband med detta passade vi även på att testa företagets bespoke-tjänst för slipsar vilken går ut på att man som kund kan designa en slips efter egna önskemål. Nu har resultatet kommit och vi kommer i dagens text redogöra för hur resultatet blev samt hur tjänsten fungerar.

Andra artiklar i kategorierna: Accessoarer

5 x Paraplyer


5 x Paraplyer

Det är fortfarande sommar i allra högsta grad men i vårt avlånga land är vädret minst sagt nyckfullt. Strålande sol kan snabbt bytas ut mot piskande regn och därför vill vi idag titta närmare på en rad olika alternativ av Paraply på marknaden. För få accessoarer är lika snyggt som ett kvalitetsparaply i handen en regnig dag.

0 kommentarer
Andra artiklar i kategorierna: Accessoarer

Fredagsinspiration - Skinnjackan


Fredagsinspiration - Skinnjackan

Skinnjackan är inte ett plagg som figuerar i någon större utsträckning här på Manolo. Konstigt kan tyckas då det rör sig om ett av de mest ikoniska plagg en man kan bära. Vår tolkning är kanske en aning mindre rock&roll och fokuserar på en uppdaterad tolkning av den klassiska motorcykelmodellen från Belstaff som hängt med sedan 1948. Kombinerat med ett par kvalitetsjeans, finstickad tröja och lediga kängor får man en avslappnad med välklädd helhet som är perfekt till tidiga hösten.

Andra artiklar om varumärkena: Alden Belstaff Moscot rolex Sunspel Levi's Vintage Clothing

Rädda världen med kvalitetsskor


Rädda världen med kvalitetsskor

Det finns många aspekter som talar för att välja traditionellt konstruerade kvalitetsskor – förutom det faktum att de ser bra ut och håller hög kvalitetsnivå. De är bra för djuren, bra för miljön, och tillverkas under bra arbetsförhållanden. Manolo förklarar närmre.

Andra artiklar i kategorierna: Skor Snörskor

Manolo möter - Zaremba Bespoke


Manolo möter - Zaremba Bespoke

Som ni har kunnat följa här på Manolo så hade vi bråda dagar i Florens under sommarupplagen av Pitti Uomo. Vi fick möjlighet att stifta bekantskap en flera intressanta tillverkare och modeprofiler. Dagens text kommer att handla om en av dem. Nämligen Maciej Zaremba, ägaren av Zaremba Bespoke.

Best of Pitti Uomo 86 - Drake´s London


Best of Pitti Uomo 86 - Drake´s London

Nästa aktör från Pitti Uomo-mässans montrar vi tycker var värda ett extra omnämnande är brittiska slips och accessoarspecialisten Drake´s London. Med en vårkollektion som enligt oss var den kanske bästa från företaget på många år var det lätt att inspireras. Välkomna till en kavalkad av slipsar, näsdukar, skjortor och scarfs där färger och mönster harmoniserar inte bara med varandra utan även med stora delar av den övriga garderoben.

Andra artiklar i kategorierna: Accessoarer
Andra artiklar om varumärkena: Drakes

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Leffot

John Lobb Chapel

Läs mer

Permanent Style

Edward Green and Begg pop-up sale

Läs mer

Shoegazing

Bilden – Naturell sulfinish

Läs mer

Hodinkee

IN-DEPTH: A Look At The Van Cleef &...

Läs mer

The Sartorial Doctrine

Japan x Italien: B.R. Online

Läs mer

The Armoury Lightbox

lnsee: Qemal Selimi of Liverano &...

Läs mer
Från Instagram

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen