Manolo logotype


10 x Totebags


10 x Totebags

En av de mest praktiska väskorna för dagens män är den så kallade totebagen. Något ledigare än den klassiska portföljen, mindre än en något otymplig weekendbag och fortfarande ett sobert sätt att frakta studielitteratur, dokument, nycklar eller dator. Modellen finns i allt mellan himmel och jord i materialväg från skinn för ett lyxigt, mer formellt uttryck till kanvas för en renodlad fritidsväska.

7 kommentarer
Andra artiklar i kategorierna: Accessoarer Väskor

Fredagsinspiration - Sommarblazer


Fredagsinspiration - Sommarblazer

I ett stålande sommarväder går automatiskt tankarna till en ljusare klädsel. Den mörkblå uddablazern må vara garderobens mest mångsidiga men för sommarhalvårets ljusaste och varmaste dagar är en ljusare kavaj ofta det optimala valet. Kombinera med krämvita byxor, vit skjorta och ljusbruna skor för en sober och elegant helhet utan för stora konstraster. För ett stänk av färg är en kontrasterande näsduk att rekommendera där man som bärare kan ta ut svängarna rejält.

Linnegatan No.2 lanserar webshop


Linnegatan No.2 lanserar webshop

Linnegatan No.2 vid hörnet av Järntorget i Göteborg är tveklöst en av stadens främsta herrbutiker när det kommer till såväl utbud som service. Nu erbjuder även butiken resten av Sverige chansen att tillgodogöra sig åtminstone det förstnämnda i form av en nylanserad webshop. Shopen fylls ständigt på med nya varor men det finns redan ett inspirerande utbud av kavajer från Gaiola, skjortor från Barba, skor från Edward Green och som första webshop i världen; lite höstnyheter från Drake´s.

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Teaser - Eton X Eidos Napoli


Teaser - Eton X Eidos Napoli

Svenska skjortspecialisten Eton lanserar i höst ett av säsongens mest intressanta samarbeten. Företaget har tillsammans med italienska Eidos Napoli tagit fram en kapselkollektion bestående av ett par unika produkter. Kollektionen kommer att säljas exklusivt i Etons flaggskeppbutiker i Stockholm, London och New York senare i höst. Manolo har som första media fått en spännande försmak i form av lite exklusivt bildmaterial från samarbetet.

Andra artiklar i kategorierna: Kläder
Andra artiklar om varumärkena: Eton

Exquisite Trimmings Bespoke


Exquisite Trimmings Bespoke

För ett tag sedan skrev vi om webshopen Exquisite Trimmings som specialiserat sig på att sälja accessoarer från en rad handplockade märken. Ägaren Shaya Green som är en trogen Manoloföljare erbjöd då även våra läsare en unik rabatt under en månads tid. I samband med detta passade vi även på att testa företagets bespoke-tjänst för slipsar vilken går ut på att man som kund kan designa en slips efter egna önskemål. Nu har resultatet kommit och vi kommer i dagens text redogöra för hur resultatet blev samt hur tjänsten fungerar.

Andra artiklar i kategorierna: Accessoarer

5 x Paraplyer


5 x Paraplyer

Det är fortfarande sommar i allra högsta grad men i vårt avlånga land är vädret minst sagt nyckfullt. Strålande sol kan snabbt bytas ut mot piskande regn och därför vill vi idag titta närmare på en rad olika alternativ av Paraply på marknaden. För få accessoarer är lika snyggt som ett kvalitetsparaply i handen en regnig dag.

0 kommentarer
Andra artiklar i kategorierna: Accessoarer

Fredagsinspiration - Skinnjackan


Fredagsinspiration - Skinnjackan

Skinnjackan är inte ett plagg som figuerar i någon större utsträckning här på Manolo. Konstigt kan tyckas då det rör sig om ett av de mest ikoniska plagg en man kan bära. Vår tolkning är kanske en aning mindre rock&roll och fokuserar på en uppdaterad tolkning av den klassiska motorcykelmodellen från Belstaff som hängt med sedan 1948. Kombinerat med ett par kvalitetsjeans, finstickad tröja och lediga kängor får man en avslappnad med välklädd helhet som är perfekt till tidiga hösten.

Andra artiklar om varumärkena: Alden Belstaff Moscot rolex Sunspel Levi's Vintage Clothing

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Leffot

Fall 2014 Trunk Shows

Läs mer

Permanent Style

The Button Queen

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Edward Green trunk show i...

Läs mer

Hodinkee

Hands-On With The A. Lange & Söhne 1815...

Läs mer

The Sartorial Doctrine

Pitti Uomo: Selfies

Läs mer

The Armoury Lightbox

lnsee: Shoes - Alden, Bonafe, Carmina...

Läs mer
Från Instagram

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen