Manolo logotype


Nyheter från Bennett & Winch


Nyheter från Bennett & Winch

Väskor är ett område av accessoarer som växer sig allt starkare och nya aktörer dyker ständigt upp på marknaden. Idag har vi tittat närmare på brittiska Bennett&Winch som lanserat ett par nya modeller för året.

Andra artiklar i kategorierna: Accessoarer Väskor

Fredagsinspiration - Stranden


Fredagsinspiration - Stranden

Så här mitt i semestertider tänkte vi låta oss inspireras av stranden. Med varma toner av gult, grönt och brunt har vi satt samman en avslappad inspiration för semesterns allra ledigaste stunder.

Stilstudie - Manschettknappar


Stilstudie - Manschettknappar

Så här under sommarhalvåret brukar festligheter som examen, student eller bröllop vara extra vanligt förekommande. Trevligheter som allt som oftast har klädkoden mörk kostym vilket ofta innebär manschettknappar. Idag kommer vi att titta närmare på detta smycke som enligt många förespråkare av den klassiska stilskolan är en av de få accessoarer som en man kan bära vid sidan av klocka och vigselring.

Andra artiklar i kategorierna: Accessoarer

Stòffa - The Research House


Stòffa - The Research House

Ett av våra absoluta favoritmärken just nu är amerikanska Stòffa. Grundat av Agyesh Madan som ett koncept för välproducerad och genomtänkt måttsömnad av ytterplagg och byxor med inslag av enstaccessoarer som hattar och scarfs. Stòffa lanserade precis sin senaste kampanj "The Research House" där man inspirerats av arkitekten Richard Neutra.

7 x Cordovanskor


7 x Cordovanskor

Cordovan är ett av de mest ikoniska material man kan använda för skotillverkning. Ett exklusivt val som betingar ett högre pris men samtidigt besitter ett flertal funktionella fördelar. Skor i Cordovan kan med rätt vård hålla större delen av ditt vuxna liv vilket gör dem till ett köp för framtiden.

Suitsupply öppnar butik i Stockholm


Suitsupply öppnar butik i Stockholm

Idag kan vi meddela en glädjande nyhet för alla kostymbärare. Suitsupply öppnar efter flera års planering en egen butik i Stockholm. I september flyttar företaget in i en butiksyta på hela 890 kvm i Mood Stockholm med ingång från Norrlandsgatan.

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Inspiration från Instagram - Unipair


Inspiration från Instagram - Unipair

Idag skall vi finna inspiration i ett av de spännande butikskoncepten från Sydkorea nämligen Unipair. Det är en skobutik men som även säljer inspirerande accessoarer och ett mindre utbud av konfektion.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Leffot

Announcing Leffot Pre-owned

Läs mer

Permanent Style

The guide to summer jacket cloths

Läs mer

Shoegazing

Intervju – Marco Facchinetti, VD...

Läs mer

Hodinkee

Introducing: The Richard Mille 67-02...

Läs mer

The Armoury Lightbox

Basted fittings have arrived! Liverano...

Läs mer

Skoaktiebolaget

Skoaktiebolaget Summer Sale is Live

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen