Manolo logotype


5 stilfulla sätt att hantera snöslasket


5 stilfulla sätt att hantera snöslasket

Veckan som varit har åtminstone i Stockholm dominerats av vägar och trottoarer fyllda till bredd med snö och slask. Den här delen av året är kanske den svåraste när man vill klä sig elegant då funktion och estetik inte alltid går hand i hand. Vi har listat ett antal sätt att hantera den svenska vargavintern utan att tappa stilen.

Den perfekta skjortgarderoben


Den perfekta skjortgarderoben

Vi får många frågor kring hur man bör tänka när man skall bygga upp sin personliga garderob. Ett av de mest grundläggande plaggen för den manliga garderoben är skjortan som kan vara en grundsten i en såväl ledig som dressad garderob. Vi har idag valt ut 6 skjortor som utgör den enligt oss perfekta skjortgarderoben.

Andra artiklar i kategorierna: Skjorta
Andra artiklar om varumärkena: Drakes Eton

Ralph Lauren Spring/Summer 2019


Ralph Lauren Spring/Summer 2019

Vi fortsätter vår bevakning av det klassiska herrmodets vårkollektioner och har denna vecka kommit till mannen som personifierar den amerikanska drömmen. Vi talar såklart om Ralph Lauren och i detta fall hans spjutspetskollektion Purple Label.

Andra artiklar i kategorierna: Kläder
Andra artiklar om varumärkena: Ralph-Lauren

Fredagsinspiration - Charcoal Chalkstripes


Fredagsinspiration - Charcoal Chalkstripes

Idag blir det klassisk elegans i form av kritstrecksrandig kostym. Här i ett så kallat traveller-tyg specifikt utformat för att sig skrynkelfritt när man reser eller sitter mycket. En grå bas som lyfts upp av den ljusblå skjortan och kompletteras med svarta inslag i såväl skor som accessoarer.

Säsongens 6 snyggaste scarves


Säsongens 6 snyggaste scarves

Även om bevakningen av vårens kollektioner pågår för fullt så har vi med stor sannolikhet fortfarande ett par månader av isande kyla kvar i Sverige. Ett av de mest eleganta och effektiva sätten att hantera vår svenska vinter är att investera i en värmande och lyxig scarf. Vi har valt ut våra personliga favoriter från en rad olika tillverkare och summerar hur vi helst bär dem i vinter.

De Petrillo Spring/Summer 2019


De Petrillo Spring/Summer 2019

Vårens kollektionsbevakning går vidare och den här veckan skall vi titta närmare på neapolitanska De Petrillo. De Petrillo är för många svenskar kanske inte lika känt som syskonet Gaiola men produceras bägge i utkanten av Neapel. Vi har tittat närmare på De Petrillos kollektion för våren som fotograferats av Neil Watson.

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Köptips - 15 fynd från vinterrean


Köptips - 15 fynd från vinterrean

I veckan har flera kända aktörer dragit igång sin något senare vinterrea. Det rör sig i flera fall om både rea i fysisk butik och på respektives hemsida. Idag har vi valt ut 12 produkter som vi tycker är värda att titta lite extra på från årets vinterrea.