Manolo logotype


Fredagsinspiration - Monokrom stil


Fredagsinspiration - Monokrom stil

Även om färg kan vara ett välkommet inslag i de flesta outfits så kan man göra otroligt mycket med bara svart, vitt och grått. Arbetar man med mönster och strukturer får man ofta en intressant men återhållsam helhet som passar extra bra i mer formella situationer.

God Jul önskar Saman Amel


God Jul önskar Saman Amel

I lucka nr 6 hittar vi en nyhet från duon Saman Amel. Det är en måttsydd kashmirpolo i en matig 2-ply konstruktion från Loro Piana som produceras efter vinnarens önskemål om färg och passform till ett värde av 5 900 kr.

Hösten 2018 från Brunello Cucinelli


Hösten 2018 från Brunello Cucinelli

Ett återkommande inslag i Manolos bevakning varje säsong är senaste kollektionen från Brunello Cucinelli. Mannen som fick epitetet "Kashmirkungen från Solomeo" har varit herrmodets kanske mest inflytesrika designer de senaste decenniet. Vi har tittat på höstens kollektion som knappast lär göra trogna fans besvikna.

Tävla och vinn lyxig hudvård från FOREO


Tävla och vinn lyxig hudvård från FOREO

När grooming möter teknik tas det till en ny nivå! Nu har du chansen att tävla om ett lyxig hudvård med ansiktsrengöring från FOREO – till ett värde av 895 kronor.

Andra artiklar i kategorierna: nativepartner

God Jul önskar Ströms Man & Woman


God Jul önskar Ströms Man & Woman

Bakom dagens lucka hittar vi en måttsydd kostym från Luigi Bianchi Mantova via Ströms i Stockholm. Vinnaren får sina mått tagna av Ströms erfarna måttexperter och får sedan välja tyg från Lubiams permanenta tyger till ett värde upp till 13 999 kr.

Stilstudie - Klubbkavajen


Stilstudie - Klubbkavajen

Idag har vi valt att fokusera på en klassiker i den manliga garderoben som tyvärr har fått ganska lite kärlek och uppmärksamhet de senaste 5-10 åren. Vi pratar om klubbkavajen; ett plagg som inte sällan delar er läsare i två läger.

Andra artiklar i kategorierna: Kläder Kavaj

God Jul önskar Myrqvist


God Jul önskar Myrqvist

I lucka nr 4 av Manolos julkalender hittar vi ett par randsydda kängor från svenska Myrqvist. Det är modellen Abisko som är en så kallad Jumper Boot som finns tillgänglig i versionerna Chestnut Suede eller Brown Country Calf och har ett värde på 2 599 kr.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Ciro Zizolfi bespoke tweed jacket...

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Ny kollektion från Skolyx

Läs mer

Hodinkee

Auction Report: Two Rolex Kew A...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen