Manolo logotype


God Jul önskar Bravur


God Jul önskar Bravur

Bakom dagens lucka hittar vi julkalenderns första klocka. Det är närmare bestämt modellen Scandinavia Midnight Blue från svenska Bravur med ett värde på hela 9 995 kr. Klockan är svenskmonterad med ett schweiziskt urverk från Sellita och består av en boett på 39 mm i svenskt stål från Sandvik med ett kupat safirglas.

6 sorter av stickat för säsongen


6 sorter av stickat för säsongen

Hösten och vintern är tveklöst de stickade plaggens tid och även till skräddade inslag som kavaj och kostym gör sig stickat förvånansvärt bra. Här handlar det till stor del om att hitta rätt plagg för rätt situation och idag har vi valt att lyfta fram våra personliga favoriter.

God Jul önskar C.QP


God Jul önskar C.QP

I årets andra lucka hittar vi ett par premiumsneakers från svenska sneakersföretaget C.QP. Det är modellen Racquet Sr i nyansen Khaki som produceras för hand i Portugal av italiensk mocka och har ett värde av 3 000 kr.

God Jul önskar Baron


God Jul önskar Baron

Det är återigen dags för Manolos Julkalender! Först ut har vi svenska väskföretaget Baron som bidrar med en weekend bag i kanvas som passar perfekt för en kortare resa eller övernattning.

Fredagsinspiration - Klä ner kritan


Fredagsinspiration - Klä ner kritan

Kritstrecksrandiga kostymer förknippas ofta med strikta affärssammanhang men idag vill klä ner "kritan". Ett bra sätt är att välja en modell i något ljusare färg och som har ett kritstreck med mindre kontrast mot bakgrunden. Addera en tunnstickad polotröja och mockaskor så är du direkt avslappnat elegant.

Stilstudie - Den grå slipsen


Stilstudie - Den grå slipsen

Idag skall vi titta på en av de mest underskattade slipsar i den manliga garderoben. Vi pratar om den grå slipsen som kan vara allt ifrån en formell businesslips i siden till ett ledigare alternativ i kashmir. Vi har valt våra personliga favoriter och illustrerar idag hur man bäst kan bära denna slips.

5 klassiska kostymer för olika situationer


5 klassiska kostymer för olika situationer

Kostymgarderoben kan variera kraftigt beroende på hur ens arbete eller livssituation ser ut men vi har idag valt att lyfta fram 6 modeller som vi tycker känns extra intressanta i en mans garderob. Vi har valt från avskalade affärskostymer till mer avslappnade alternativ.

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Permanent Style

Amended Friday Polos in stock – and...

Läs mer

Shoegazing

Nyhet – Ny kollektion från Skolyx

Läs mer

Hodinkee

Bring a Loupe: Two Omega Chronographs...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen