Manolo logotype


God Jul önskar Johnstons


God Jul önskar Johnstons

I den sista luckan av årets julkalender hittar vi en exklusiv halsduk i 100% kashmir från skotska Johnstons. Halsduken är grovstickad med ett klassiskt Donegalmönster och har ett värde av 3 500 kr.

God Jul önskar Gaiola Napoli


God Jul önskar Gaiola Napoli

Så här dan före dopparedan hittar vi inget mindre än en exklusiv kavaj från italienska Gaiola. Kavajen är producerad i ett mörkblått ulltyg med diskret rutmönster och har en rullad treknäppning, mjuk och naturlig axel samt har ett värde på 7 500 kr.

God Jul önskar Loake


God Jul önskar Loake

Bakom dagens lucka gömmer sig en klassisk weekend bag från brittiska Loake. Modellen heter Burghley och är en övernattningsväska i kastanjebrunt kalvskinn med plats för allt man behöver för en kortare resa. Väskan mäter 50 x 30 x 30 cm och har ett värde på 2 800 kr.

Fredagsinspiration - Jul 2018


Fredagsinspiration - Jul 2018

Veckans fredagsinspiration går föga förvånande i julens tecken. Vi har valt en semi-formell klädsel med vinröd kavaj, flanellbyxor, kashmirskjorta och Fair Isle-mönstrad slipover. Till detta adderar vi ett par lediga loafers och sen är det bara att slå sig ner framför brasan eller Kalle Anka.

God Jul önskar Grafford


God Jul önskar Grafford

Bakom vår 20:e lucka i årets julkalender hittar vi ett par randsydda kängor i svart grainskinn från Crockett&Jones exklusivt framtagna för Grafford i Stockholm. Modellen heter Galway 2 och är en rustik plain toe derby-känga med gedigen Dainite-sula i gummi till ett värde av 6 500 kr.

Redaktörens 6 julklappstips


Redaktörens 6 julklappstips

Även om de allra flesta förmodligen redan gjort klart sin julklappsshopping så tänkte jag idag välja ut 5 julklappar i lite olika kategorier som jag tycker är fina och själv skulle bli väldigt glad över. Det kommer röra sig om allt från kläder till inredning och parfym och ambitionen är att presentera produkter i varierande prisklass.

God Jul önskar Sunspel


God Jul önskar Sunspel

Bakom lucka nummer 20 i Manolos julkalender hittar vi ett mjukt paket från brittiska Sunspel. Det innehåller en tröja helt producerad i Storbritannien av 100% kashmir från Skottland med ett värde på ca 4550 kr.