Manolo logotype


Trunk Show med Attolini och Finamore på Gabucci 26-27 september


Trunk Show med Attolini och Finamore på Gabucci 26-27 september

En av de trunk shows vi ser fram emot mest varje år är när de neapolitanska specialisterna Cesare Attolini och Finamore Napoli besöker Stockholm och närmare bestämt Gabucci. I nästa vecka är representanter från bägge företag på plats för att person tar man beställningar av måttsytt.

Andra artiklar i kategorierna: Kläder
Andra artiklar om varumärkena: Cesare Attolini Finamore Napoli

Stilstudie - Manchester


Stilstudie - Manchester

Vi har nämnt det tidigare under året och vi säger det igen. Den tydligaste indikationen för höstens trender är manchester. Det handlar om traditionella tolkningar av byxor men även kavaj och kostym. Vi har idag valt ut våra personliga favoriter och summerat hur vi tycker man bäst bär detta smalspåriga material.

Ralph Lauren Purple Label - AW18


Ralph Lauren Purple Label - AW18

2018 är ett stort år för Ralph Lauren. Företaget som närmast definierat den amerikanska drömmen fyller 50-år vilket nyligen firades med en stor fest mitt i Central Park. Idag tänkte vi titta lite närmre på höstens kollektion från företagets spjutspetslinje "Purple Label".

Manolo x Ströms - Vår senaste byxa för hösten


Manolo x Ströms - Vår senaste byxa för hösten

Vi är stolta över att kunna presentera höstens version i vårt återkommande samarbete med Ströms Man & Woman i Stockholm. Sedan hösten 2015 har vi tillsammans lanserat vad vi tycker är den perfekta byxan och för hösten introducerar vi ett helt nytt material: Manchester.

Fredagsinspiration - Klä ner kostymen


Fredagsinspiration - Klä ner kostymen

Bärandet av kostym är inte vad det en gång var och för många kan det kännas svårt att motivera ett köp om man inte bär det dagligen. Idag vill vi därför lyfta fram en ledigare tolkning av kostymen i en diskret grön nyans med lediga inslag av polotröja, mockaskor och väska. Ett alternativ som inte behöver kännas varken formellt eller stelt.

Budgettips - Myrqvist lanserar ny höstkollektion


Budgettips - Myrqvist lanserar ny höstkollektion

Svenska Myrqvist som är företaget Herrstils egna linje av skor och accessoarer lanserar idag en ny kollektion. Fokus är rustika derbys och kängor och kollektionen består av tre nya modeller som alla finns i två olika utföranden. Vi har tittat närmare på kollektionen.

Andra artiklar i kategorierna: Skor

Fråga Manolo - Klockspecial


Fråga Manolo - Klockspecial

Fråga Manolo är tillbaka och idag har vi valt att dedikera det helt till klockor. Vi har fått mängder av frågor kring olika begrepp men också konkreta köptips och har därför valt att ut fem frågor från er läsare.

Andra artiklar i kategorierna: Klockor
Andra artiklar om varumärkena: Jaeger LeCoulture omega Patek Phillipe rolex Swatch