Manolo logotype


Inblick - Oxfordskjortan


Inblick - Oxfordskjortan

När man pratar om mångsidiga plagg så utgör oxfordskjortan ett utmärkt exempel. Jag är kanske lite partiskt då det också är min personliga favorit i skjortfamiljen. Idag tänkte jag lyfta fram skjortan och förhoppningsvis både ge er lite kunskap och inspiration.

Streetstyle - Pitti Uomo 93


Streetstyle - Pitti Uomo 93

Pitti Uomo-mässans 93:e upplaga är avslutad och vi är tillbaka i Stockholm fulla av intryck. Idag tänkte vi summera vad vi såg för tendenser och trender bland mässans besökare och montrar.

Fredagsinspiration - Pitti Uomo 93


Fredagsinspiration - Pitti Uomo 93

Vi är just hemkomna från Pitti Uomo-mässan i Florens och har därför valt att summera vad vi tyckte var de mest påtagliga inslagen i veckans Fredagsinspiration. Det var verkligen ytterrockens år i år och tillsammans med manchester, polotröjor och pennyloafers summerar den vår bild av årets mässa. I nästa vecka kommer vi ge er en bevakning av mässans besökare med våra tankar och intryck från såväl insidan som utsidan av Fortezza da Basso.

Manolo Quiz - Vad kan du egentligen om herrmodebranschen?


Manolo Quiz - Vad kan du egentligen om herrmodebranschen?

Idag är det dags för ett nytt quiz här på Manolo och den här gången vill vi testa era kunskaper kring personer, varumärken och butiker i herrmodebranschen. Vi har försökt blanda svårhetsgraden på frågorna och dela gärna med er av resultatet i kommentarsfältet. Lycka till!

Reflektion - Mitt stilår 2017


Reflektion - Mitt stilår 2017

Det har blivit tradition för mig att summera året som gått och redogöra för vad som stilmässigt påverkat mig mest och varit tongivande. Nu kommer detta en vecka sent men det är som ni alla säkert förstår stilåret 2017 jag syftar till, vilket år!

Garderobens hörnstenar - Polotröjan


Garderobens hörnstenar -  Polotröjan

Även om vi passerat nyår och går mot ljusare tider så finns det gott om tid och användning för säsongens kanske skönaste plagg. Jag pratar om polotröjan som beroende på grovlek och utförande kan komplettera allt från skepparkavaj och jeans till hel kostym.

Res med stil - 8 saker som gör resan lite roligare och mycket snyggare


Res med stil - 8 saker som gör resan lite roligare och mycket snyggare

I en tid som denna när resande hör till vardagen och det är både enkelt och relativt billigt att forsla sig borde det inte vara lika kittlande längre. Men för mig är resande något som jag är barnsligt förtjust i. Det rör sig om alltifrån rutinen att köpa en bra tidning på flygplatsen till att hitta de bästa loungerna och flygplatsmaten till en bekväm transfer. Varje gång jag reser så försöker jag att packa både praktiskt och stiligt, allt för att förhöja resan ytterligare. Idag kommer jag tipsa om några saker som kommer att göra resan både roligare och snyggare. Vissa fullständigt onödiga men ack så trevliga!

Andra artiklar i kategorierna: Guide

Har du frågor kring stil och mode? Ställ din fråga så försöker Manolo att besvara den så snabbt som möjligt.

Till Fråga Manolo →

Leffot

Edward Green Galways in Utah

Läs mer

Permanent Style

The Shirtmakers Symposium – The speakers

Läs mer

Shoegazing

Bildspecial – Nytt från Yohei Fukuda

Läs mer

Hodinkee

Introducing: The Bulgari Serpenti...

Läs mer

The Armoury Lightbox

Our McCoys collaboration leather...

Läs mer

Skoaktiebolaget

Skoaktiebolaget - PatrikSomewhere in...

Läs mer

Följ manolo.se direkt via våra RSS 2.0 feeds.
Alla artiklar Kläder Skor Accessoarer
Skönhet Guide Butikskollen