Manolo logotype

Veckans Outfit nr 32

Bild 312605

Veckans outfit sneglar mot hösten. Med italienska förtecken och hattromantik.

Boglioli (5100 kr, yoox.com) – För att återkoppla till måndagens artikel får Boglioli även medverka i veckans outfit. Här en fiskbensmönstrad ullkavaj i märkets karaktäristiskt mjuka silhuett.

Byxor Burberry (1850 kr) – Kolgråa byxor bryter av mot den något ljusare kavajen utan att skapa en allt för stark kontrast.

Skjorta Finamore (1680 kr, Forzieri.com) – Skjorta sydd efter neapolitansk tradition med mjuk krage.

Hatt Barbisio (1200 kr, RMR-hats.com) – Alla ni som fått smak på hattar efter en sommar i panamahatt byter fördel ut den för en klassisk filthatt i höst.

Sidenhalsduk Mario Matteo(480 kr, yoox.com)– En mönsterrik sidenhalsduk passar med sin lyster perfekt till en matt ullkavaj.

Slips Drakes (1240 kr) – Londonbaserade Drakes har med sin virkade slips med småprickigt mönster tillverkat en klassiker för hela året. Vem har sagt att slips behöver vara stelt och tråkigt?

Bröstnäsduk Brooks Brothers (300 kr) – Lila sidennäsduk med svarta kontrastränder.

Skor Crockett & Jones Chukka – Ökenkängor visar sig onekligen från sin rätta sida till en semicasual stil som ovan.

Dela på Facebook Dela på Twitter

Andra artiklar i kategorierna: Kläder

Andra artiklar om varumärkena: Barbisio Boglioli burberry Drakes Mario Matteo
#1 LuDDish säger
2009-08-07 18:53 - Anmäl

Det var längesedan jag besökte nu! Underbar outfit, skönt att veta att manolo aldrig tappar stinget.
#2 s. säger
2009-08-08 00:32 - Anmäl

i jämförelse med tidigare artiklar senaste tiden så håller den här verkligen inte måttet. ganska intetsägande outfit. stort upp för de fem föregående artiklarna dock.
#3 Victor 2 säger
2009-08-08 07:34 - Anmäl

Haha det bästa med den hår är hur totalt ur proportion slipsen är på skjortan. Annars tyckte jag mycket om outfitten.
#4 Harald säger
2009-08-08 11:24 - Anmäl

Sidenhalsduken känner jag mig lätt lite obekväm i. Den blir lite för mycket. Hur "knyter" ni er?
#5 S säger
2009-08-08 13:13 - Anmäl

Välkomponerat tillika stiligt, ändock ytterst säkert och platt, trots hatten, som i mina ögon förefaller vara ett desperat försök till att hotta upp denna outfit som måhända är resultat av Olofs autopilot, vilket inte är något negativt i sig, snarare tvärtom, då jag föredrar det avskalade, däremot ställer jag mig tveksam till denna evinnerliga fäbless till malpacerade, ofta löjliga, accessoarer, detaljer och dylikt som förvandlar annars trevliga ihopsättningar till en känsla av att man själv skulle se utklädd ut, munderad i dessa, istället för välklädd.
#6 Olof säger
2009-08-08 13:27 - Anmäl

Harald - Testa en vanlig knut eller låt den bara hänge runt halsen under kavajen. Det tycker jag oftast är det snyggaste för att inte få den att se krystad ut.

S - Det är självklart tråkigt att du uppfattar det så, men håller inte alls med dig om att hatt skulle innebära att man blir utklädd. Tvärtom. Allt handlar om hur man bär upp den. Jag tycker själv hatt är grymt snyggt till denna typ av stil med en lite grövre kavaj i naturlig silhuett. Ger en i mitt tycke extremt välklädd, men samtidigt inte alls lika utstuderad stil som om du skulle komma i plommonstop och kritstrecksrandig kostym, vilket väldigt få kan bära upp. Sedan trivs man inte i hatt så funkar denna stil självklart lika bra utan.
#7 Tore Jonsson säger
2009-08-10 07:25 - Anmäl

#5: Wow, vilken stilistisk (n.b. ej "stil-") säkerhet. Mixar ord som fäbless, tillika, munderad och ändock med "...förefaller vara ett desperat försök till att hotta upp..." och "ihopsättningar". Originellt och, ja, utklätt snarare än uppklätt.
#8 Pontus säger
2009-08-11 16:34 - Anmäl

Det dar ar inte fiskben. Det ar hundtand.

:)
Skicka
OBS! Detta forum är förhandsmodererat, dvs. alla inlägg som skrivs måste godkännas av en administratör innan de visas publikt.